tag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post8709254146749647148..comments2023-10-08T16:18:32.895+02:00Comments on Cau de Cuina: Pits de pollastre farcits - Pechugas de pollo rellenasPILARhttp://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-14826711649806819382009-07-28T14:07:05.450+02:002009-07-28T14:07:05.450+02:00La veig ben fàcil... serà qüestió d'estrenar e...La veig ben fàcil... serà qüestió d'estrenar el fil per cuinar que vaig comprar-me fa 2-3 mesos i que encara ronda precintat pel calaix d'eines de la cuina!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-12138976296393936952009-07-26T22:49:53.120+02:002009-07-26T22:49:53.120+02:00Mercè:
Realment em va sorprendre perque imaginaba ...Mercè:<br />Realment em va sorprendre perque imaginaba que quedaria una mica més sec però va quedar molt tendre.<br />Petons!<br /><br />Anna:<br />I tant! Ja l´hi he dit que m´em pasi més.<br />Petons!<br /><br />Ana:<br />Es fantástico poder compartir algo más que trabajo.<br />Saludos!<br /><br />Pilar:<br />Pues las presentaciones no es que sean mi fuerte, jeje. A veces me queda cada "churro" que.... Espero mejorar con el tiempo.<br />Besos!<br /><br />Josepb:<br />Moltes gracies. Ja vaig explicar-l´hi a la Mertixell que la recepta va tenir molt d´exit.<br />Fins aviat!<br /><br />La Cuina Vermella:<br />M´encanta la forma tan poética que teniu de veure les coses... Un miler de gracies. <br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-18417286899330387482009-07-26T14:08:27.455+02:002009-07-26T14:08:27.455+02:00quin plat més bonic, semblen papallones!! un petó ...quin plat més bonic, semblen papallones!! un petó enorme.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-41454457364699244002009-07-26T13:05:16.288+02:002009-07-26T13:05:16.288+02:00Doncs com diu l'Annafs, moltes gràcies a la ma...Doncs com diu l'Annafs, moltes gràcies a la maritxell per explicar-te aquesta recepta tant i tant bona, felicitats Pilar, -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-11034558802225046412009-07-25T17:46:11.166+02:002009-07-25T17:46:11.166+02:00Riquísima la receta, buena manera de comer las pec...Riquísima la receta, buena manera de comer las pechugas de pollo. Una presentación estupenda. Un abrazoPilarhttps://www.blogger.com/profile/05415655176539504736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-55313235808169347822009-07-25T11:23:38.207+02:002009-07-25T11:23:38.207+02:00Tiene que estar muy rica esta pechuga. Y me encant...Tiene que estar muy rica esta pechuga. Y me encantan estas amistades que se hacen entre personas que comparten la misma afición, en este caso la cocina<br /><br />Besos. AnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-32925105489710129042009-07-25T10:48:21.832+02:002009-07-25T10:48:21.832+02:00Donçs moltes gràcies a la Meritxell, per explicar-...Donçs moltes gràcies a la Meritxell, per explicar-te aquesta recepta tan bona.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-33541780926489368842009-07-24T07:02:06.109+02:002009-07-24T07:02:06.109+02:00Oh, aquest pollastre farcit amb el formatge a dins...Oh, aquest pollastre farcit amb el formatge a dins ha de ser... mmm! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-14958277912980012502009-07-22T15:49:16.615+02:002009-07-22T15:49:16.615+02:00Pepe:
Gracias. Nos gustó mucho.
Saludos!
Maria Jo...Pepe:<br />Gracias. Nos gustó mucho.<br />Saludos!<br /><br />Maria José: <br />Ja em diràs que tal... Nosaltres vam disfrutar molt i es molt senzilla.<br />Petons!<br /><br />Nélida:<br />No quedaron para nada resecas... ese miedo tenía yo al hacerlas al horno sin más. AL estar envueltas con el bacon le traspasan jugosidad y sabor sin quedar aceitosas<br />Besos guapa!<br /><br />Sandy<br />La salsa es muy sencilla y le da mucho sabor al pollo.<br />Besos!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-42323271733763030822009-07-22T13:19:30.653+02:002009-07-22T13:19:30.653+02:00Pilar me encantan estas pechugas rellenas,son muy ...Pilar me encantan estas pechugas rellenas,son muy sencillitas pero el resultado es exquisito, tomo nota de la salsa.<br />Un beso.SANDYhttps://www.blogger.com/profile/16338404550959486217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-47021668877534977982009-07-22T09:52:38.561+02:002009-07-22T09:52:38.561+02:00Pilar, tiene muy buena pinta. Seguro que el queso ...Pilar, tiene muy buena pinta. Seguro que el queso y el bacon le aportan jugosidad a la pechuga que es un pelín seca. Buena idea.Nélidahttps://www.blogger.com/profile/08455477217960661382noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-71184149291490050412009-07-22T00:30:23.640+02:002009-07-22T00:30:23.640+02:00Sí que ho ha de ser bona aquesta recepta, la combi...Sí que ho ha de ser bona aquesta recepta, la combinació de formatge i pollastre em sembla molt acertada...la copio!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-145886256892805860.post-11383145387655548072009-07-22T00:04:08.467+02:002009-07-22T00:04:08.467+02:00HOLA, MUY BUENA LA RECETA Y TIENE QUE ESTAR MUY BU...HOLA, MUY BUENA LA RECETA Y TIENE QUE ESTAR MUY BUENO , UN SALUDO DE JOSÉ LUIScocinadepepehttps://www.blogger.com/profile/11869700779234169408noreply@blogger.com